S.C Alen Gabriel produce o gama variata de ambalaje din carton pentru diverse domenii de activitate. Producem cutii clasice si industriale, cutii cu grad de compolexitate mai mare (cu autoformare), caserate si plastifiate, bag in box-uri, separatoare, cutii de fructe si legume, cutii pizza, etc. Tiparirea pe cartonul ondulat atat albit cat si natur se poate realiza in doua culori distincte plus doua derivatii de culoare, la cea mai inalta rezolutie.

Calitatea produselor noastre este garantata de nivelul ridicat de performanta al masinilor pe care le folosim in procesul de productie a cutiilor de cartorn dar si de profesionalismul si priceperea operatorilor.

Suntem pregatiti pentru a satisface cele mai inalte exigente ale clientilor, realizand practic o gama foarte larga de produse, din orice tip de carton, adaptat cu grija la specificatiile fiecarui produs in parte.

Prin promptitudine si seriozitate am reusit sa ne impunem pe piata ambalajelor din carton. Tratam cu maxima responsabilitate orice comanda primita de la clienti, respectand intotdeauna termenele asumate in realizarea acesteia.

Ambajal pentru pizza

AMBALAJE DE CALITATE

SC ALEN GABRIEL SRL

Calitatea produselor este una dintre prioritatile noastre. Suntem de parere ca doar un produs de calitate ne va impune pe piata in fata concurentei.

Utilaj pentru cutii din carton

MASINI PERFORMANTE

SC ALEN GABRIEL SRL

In procesul de productie folosim masini/utilaje performante care asigura o viteza mare de prelucrare, o executie precisa, si influenteaza in mod direct calitatea ambalajelor/cutiilor pe care le producem.

muncitor

PERSONAL CALIFICAT

SC ALEN GABRIEL SRL

Intregul proces de productie a ambalajelor din carton este asistat de personal calificat, special instruit pentru folosirea si intretinerea masinilor din dotare. Materiale de calitate + masini performante + personal instruit = ambalaje de calitate.

Clienti

CLIENTI MULTUMITI

SC ALEN GABRIEL SRL

Sutele de clienti multumiti sunt dovata incontestabila a calitatii produselor si serviciilor noastre. Si suntem mandri de acest aspect ! Solicita acum oferta noastra si alatura-te lor !