Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, prin intermediul site-ului nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem

Compania care detine acest website se numeste
ALEN GABRIEL SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în str. Rosiori, nr. 2, oras Macin, jud. Tulcea, Romania, cod unic de înregistrare fiscală RO9522121.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Colectăm datele dvs. cu caracter personal prin intermediul formularului de contact si anume: nume, telefon si adresa de e-mail.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Datele colectate sunt folosite pentru:

- a raspunde cererilor d-voastra in momentul in care ne adresati o solicitare prin intermediul formularului de contact


Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Datele D-voastra nu sunt facute publice si nu sunt vandute sau transmise nici unei terte parti.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație folosind tehnologia HTTPS.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;

Ambajal pentru pizza

AMBALAJE DE CALITATE

SC ALEN GABRIEL SRL

Calitatea produselor este una dintre prioritatile noastre. Suntem de parere ca doar un produs de calitate ne va impune pe piata in fata concurentei. Folosim cele mai bune materiale pentru a obtine cele mai bune produse.

Utilaj pentru cutii din carton

MASINI PERFORMANTE

SC ALEN GABRIEL SRL

In procesul de productie folosim masini/utilaje performante care asigura o viteza mare de prelucrare, o executie precisa, si influenteaza in mod direct calitatea ambalajelor/cutiilor pe care le producem.

muncitor

PERSONAL CALIFICAT

SC ALEN GABRIEL SRL

Intregul proces de productie a ambalajelor din carton este asistat de personal calificat, special instruit pentru folosirea si intretinerea masinilor din dotare. Materiale de calitate + masini performante + personal instruit = ambalaje de calitate.

Clienti

CLIENTI MULTUMITI

SC ALEN GABRIEL SRL

Sutele de clienti multumiti sunt dovata incontestabila a calitatii produselor si serviciilor noastre. Si suntem mandri de acest aspect ! Solicita acum oferta noastra si alatura-te lor !